I miss you, love.

Jag vet inte vad jag ska eller vad jag vill skriva just nu, eller jag vet vad jag vill skriva men det är för privat för era öron (ögon?) kära läsare. Dock så kan jag berätta att jag har haft en supermysig kväll idag som spenderades först med Sara, sedan kom även Marika förbi som vi inte har umgåtts med på sisådär fyra år så det var otroligt trevligt att träffa henne igen.

Har även hunnit med att städa lite, inte så mycket som jag hoppades att jag skulle hinna men har iallafall plockat ihop och dammsugit, så imorgon får jag göra det som jag inte hann med idag. Sedan ska jag även på stan en sväng och göra lite ärenden, så det kommer nog bli super. På kvällen blir det eventuellt lite vindrickning med fina människor, men bara om jag mår bättre än vad jag gör just nu för vill inte göra min förkylning värre då jag ska dricka på lördag också. Nu ska jag dock läsa lite och sedan ska jag sova, så god natt på er!


Det här med kärlek..

Vet ni om att man kan veta säkert att man älskar någon först efter 6 månader för att det är först då som man slutar vara nykär? Tänkte bara att alla skulle veta det, såg nämligen en liten rolig diskussion på Facebook och tycker det är lite småroligt. Jag menar, vem är egentligen säker på att dom älskar varandra efter de har träffats i en vecka? Ingen. Jag tror att många blandar ihop känslan att vara attraherad av någon med att vara kär. Så ha det i åtanke nästa gång ni träffar någon, för det som känns bra för stunden kan kännes kasst nästa dag, och där talar jag av egen erfarenhet för jag har fastnat i jobbiga förhållanden för att jag är för snabb med att berätta om mina "känslor".

Jag vet att det kan kännas så att "ibland är det bara rätt". Det känner jag också igen, det KÄNNS rätt för mig men bara för att det känns rätt kan man ändå ta det lugnt. Så då vet ni.

Just nu är jag försiktigare än jag någonsin varit förut efter allt som hände och det, jag trodde att jag skulle dö men det gjorde jag inte. Utan jag överlevde och nu är jag starkare än någonsin. Dock så är jag även försiktigare med att lita på folk, och att släppa in folk. Jag har saker som jag behöver träna på, och det ska jag göra också, men tills dess ska jag bara fortsätta ligga i min säng och se serier, hehe. Men som Kent säger: Vi ska alla en gång dö, så lev medan ni kan istället.

Min familj från i lördags. Gillar bilden för att alla ser så glada ut på den.


Förkylning på G?

Idag har jag inte känt mig helt frisk. Trodde först att det berodde på att jag var trött men efter att jag sovit de där två timmarna hos Jenny så var jag fortfarande lika hängig. Dessutom har jag haft ont i huvudet, och frysit hela dagen så jag tror att jag har en liten rejälare förkylning på ingång. Dessutom känner jag mig lite deppig på det. Det jobbiga är att jag inte vet varför jag är lite smådeppig, fast det kanske beror på att min lista på allt som jag behöver göra bara blir längre och längre ju mer jag skjuter upp det. Behöver till exempel storstäda mitt rum, men har inte haft ork till det nu när jag har jobbat och fått sova så mycket mindre än vad jag är van vid. Dessutom är det så många saker och så många personer som jag saknar i mitt liv just nu och det påverkar ju självklart också.

Dock försöker jag göra det bästa av situationen. Idag har jag och papi varit förbi farfar en sväng där vi fikade lite, och sedan for vi faktiskt och kollade på en bil till MIG. Dock så var det ingen som det blev att köpa men det känns bara så stort att det är dags för mig att köpa min första bil nu även fast de flesta jag känner har haft bil i något år nu. Men nu är det alltså dags för mig att köpa bil eftersom jag då har sommarjobb nu och inte har tillgång till att låna någon bil eller till att ta mig på något annat sätt, så det kommer bli superbra tror jag! Skönt att slippa vara så fullt beroende av någon annan som jag är nu.

Annars har det inte hänt så mycket mer idag sedan sist jag skrev. Jag och Jenny gick ju på stan som jag sa där det blev lite sen lunch för min del medans Jenny-stackaren såg på. Imorgon händer det inte så mycket heller, sova ska jag då bestämt göra iallafall, sedan ska jag storstäda mitt rum, och senare så kanske det blir att börja måla på en tavla. Motivet får ni se då den är klar, blir spännande att se om den blir bra eller om det blir ett enda stort misslyckande, hehe.

Nu ska jag spendera resten av tiden innan jag ska sova med att se lite Glee och bara mysa på och hoppas på att min huvudvärk går över snart, och sen så ska jag då försöka göra en relativt tidig kväll. Så vi kanske hörs imorgon. Sov gott!

Kort dag

Jobbade bara till 11.00 idag vilket var gode skönt eftersom jag var så fruktansvärt trött efter två nätter med alldeles för lite sömn, så efter jobbet så for jag över till Jenny och slumrade till två timmar i hennes soffa, vilket kändes väldigt behövligt.

Snart ska vi ner på stan en sväng och kolla läget där, så det här blev ett kort inlägg. Vi hörs och vi ses!


Trött människa.

Känns inte som om jag har fått allt för många timmars sömn inatt, men det kanske främst är för att jag är van vid sisådär minst 9 timmar, nu har jag kanske sovit 5,5 timmar så det är gode stor skillnad.

Jobbardagen igår gick super och nu är det dags igen, så önska mig lycka till så hörs vi när vi hörs!


Lyckad kväll!

Oj vilken fantastiskt rolig kväll jag hade igår! Det började med en god grillmiddag med familjen här hemma hos ma och pa. Klockan 20.00 begav jag mig mot lustgården där Bea hade "kläm och känn" party där de presenterade lite olika "sexhjälpmedel" (hehe, min barnsliga sida log lite när jag skrev det) för oss. Efter partyt for vi hem till Bea och såg det sista av melodifestivalen och drack lite vin. Sedan begav vi oss mot challenge kring 23.00 där vi var till stängning.

Det var verkligen superhärliga människor som vi var med så det kommer nog göras fler gånger! Tack för kvällen alla inblandade!

Just nu avnjuter jag en frukost i gräset bestående av cola zero och melon. Mår gott nu! Bjuder på mobilbilder nu så får ni resten senare!


Friday.

Sitter och väntar på att få skjutsa hem mina föräldrar, men det verkar jag aldrig få. Helt otroligt att de orkar hålla på mycket längre än mig, börjar nog bli gammal..

Maten på Statt var hur som helst supergod, tills jag råkade smaka på lite skagenröra vilket ledde till att allt jag åt smakade skagenröra. Efter att vi käkat där så for jag och gick ut och gick med Marina och självklart hann vi även med att fara förbi nodo en sväng, så jag har haft en riktigt mysig fredagskväll. Imorgon står däremot lite party på schemat, så det ser jag fram emot.

Måste även berätta för er att när jag och Marina var på väg hem så såg vi ett par igelkottar som var mitt uppe i parningsriten. Tyckte dock lite synd om honan som inte alls såg sugen ut. Men hur som haver ska jag sluta blogga nu och vara lite social. Här har ni lite bilder.


Lite sushi och lite shopping!

Hellu! Mötet på arbetsförmedlingen gick bra, de tog upp om lite utbildningar m.m. men det var inte så många som intresserade mig tyvärr. Jag har ju funderat lite på det här med utbildning och det som jag funderar mest på att studera nu är faktiskt någon optikerutbildning. Jag har funderat en massa och det är det som har intresserat mig mest hittills.

Hur som helst så for jag ju på lunchdejt med Magnus och Jenny på Sushi och te efter mötet vilket var riktigt mysigt. Lyckades pressa väldigt många sushibitar! Lyckades även shoppa en hel del på stan bland annat två toppar och ett par jeans, så det blev lite dyrare än vad det var tänkt, men det är jag värd va? ;) strax ska jag iväg på afterwork på statt och käka lite, tills dess ska jag försöka att inte somna. Här har ni bilder från "sushi-måltiden".


Carry on.

Ligger i sängen och ser lite serier och är extremt trött. Funderar på att försöka somna alldeles strax, eller åtminstone lägga mig och läsa en stund. Som det tar på krafterna att stå upp och jobba en hel dag, helst när man inte är van det, hehe. Dessutom har det gått lite långsammare idag eftersom det inte har varit lika mycket folk. Det enda som jag har fått mer av är brännmärken på mina händer, lyckades nämligen bränna mig två gånger till, inte lika mycket men har två röda, fina "utslag" på handen och då en blåsa på fingret som gör det svårt för mig att skriva.

Nu har jag ju iallafall jobbat klart för denna vecka, det enda som känns lite tungt just nu är att jag ändå måste upp tidigt imorgon och fara på möte på arbetsförmedlingen. Dessutom ska jag rådfråga dom om de ens tycker att det är någon idé att jag fortsätter vara inskriven nu när jag har sommarjobb klart och hela kittet. Känner mig inte taggad. Dock så ska jag luncha med Magnus och Jenny vilket får upp mitt humör lite, och så kommer ju dessutom löningen imorgon vilket betyder att jag kaaaanske (antagligen) kommer hem med något från stan, hehe.

Nej men nu ska jag göra mig klar för sängen, fläta håret och sova. Sov så gott fina ni!


Som jag längtar tillbaka till Stockholm just nu.
Och som jag är snygg i äkta Ray-Bans. ♥

Lång dag idag.

Usch, min dag har sett ut så här: Vakna 7.30, köra till Skellefteå 8.00, anlände till Skellefteå 9.00, jobbade till 18.00, kom hem 19.00, käkade och nu sitter jag här framför datorn. Så idag har jag alltså jobbat ett 9 timmars pass, vilket har lett till att det har varit en väldigt lång dag. Har även hunnit med att bränna sönder fingret på lite kokande fett som var i wookpannan som vi stekte parisare i. Dock så var apotekarna snälla och gav mig ett skavsårsplåster att sätta på vilket gjorde att jag kunde använda mitt finger iallafall. Tur att det finns snälla människor!

Resten av kvällen kommer att spenderas med att se lite serier och sedan ska jag göra en tidig kväll och sova. Jobb väntar nämligen imorgon också, och om jag vill överleva dagen så måste jag sova. Vi hörs när jag börjar bli en hel människa igen!

Vilken dag!

Som jag är otaggad på att vara här i Piteå just nu, allting känns så oerhört grått och trist jämfört med vad Stockholm gjorde. Däremot så är det ju självklart roligt att få träffa alla igen. Igår så for jag bland annat och tränade med Marina, sedan for jag och hälsade på Sandra och grattade henne lite i efterskott. Dock så låg hon mest i sängen och var bakis, hehe. Sedan idag så var jag då på "arbetsintervju", dock så verkade det redan som om dom hade bestämt sig för att ge mig jobbet eftersom jag mest blev introducerad. Så nu har jag sommarjobb inom hemtjänsten alltså, så det har varit en bra dag idag!

Jag har även hunnit med att träffa Sandra, Jesper, Lovis och Melker idag och druckit lite te och ätit lite mat på Subland med dom. Sedan kom Sara förbi en sväng och vi skvallrade lite och såg serier och bara myste på.

Imorgon ska jag på möte på arbetsförmedlingen, sedan blev jag utringd på jobb i Skellefteå av alla ställen. Jag ska stå och dema på Ica Kvantum där, så det är bara för er att komma och besöka mig. Ha det gott!

Hemgång.

Sitter på Arlanda och väntar på flyget hem. 19 dagar har jag varit borta från Piteå, jag har aldrig varit borta så länge från Piteå tidigare men ändå känns det som om jag bara har varit borta i några dagar, hade velat stanna lite längre iallafall, men efter att ha använt mina kläder två omgångar och eftersom jag har saker att göra den kommande veckan var inte det en möjlighet. Förhoppningsvis dröjer det väl däremot inte så länge innan jag får komma tillbaka hit igen, så det ska nog ordna sig. Dock så tröstar inte det så mycket nu däremot.

Gårdagen var iallafall mysig. Jag gick ut och gick på en lite längre promenad, och så lagade vi supergod middag och sedan gjorde vi inte så mycket mer, vilket bara var mysigt. Jaja, nu ska jag försöka bränna lite tid medan jag väntar på flyget. Nästa gång vi hörs är jag i Piteå. Bjuder på en bild från gårdagens middag.


Godmorgon!

Idag är en dag full av händelser. Det är Kristi himmelsfärd, det är Norges nationaldag och sist men inte minst så är det även min syster Sandras födelsedag. Dock så kan jag ju inte vara med och fira henne eftersom jag fortfarande är i Stockholm och hon är hemma i Piteå, så fira henne får jag ta och göra när jag kommer hem.

Idag hade vi tänkt att fara till gamla stan en sväng men eftersom min trögtänkta gärna glömde bort att det var röd dag så känns det inte så värt det. Så vi hittar nog på någonting annat istället skulle jag tro.

Det var supertrevligt att träffa lite pitebor igår i Stockholm. Vi gick till en liten mysig uteservering där dom drack öl och jag drack en cider. Senare på kvällen gjorde vi bakad potatis med avokadoröra och glassdrinkar, sedan for vi över till grannarna där det vankades gitarrspel och mys. Lite bilder togs självklart under dagen!


Vi hittade råttorna!

Idag har det varit en bra dag. Det började med att jag väcktes av ett väldigt bra telefonsamtal (gillar inte att dela med om sådana saker som detta gäller innan det är gjort här på bloggen, så vad får ni veta senare), sen steg jag upp, duschade och såg två avsnitt av "once upon a time", sedan gjorde jag mig klar och for in mot stan där jag mötte upp Adrian. Eftersom att jag har tjatat om ett par godisråttor i någon vecka nu och eftersom vi har varit på samtliga godisaffärer utan att hitta dom så överraskade han mig genom att ta mig till ett gigantiskt lager fullt av godis. Vi fick fara ända ut till Bromma men vi hittade godisråttorna iallafall och som jag blev lycklig. Mest eftersom en person kan vara så engagerad i mitt godisletande faktiskt, oerhört fint gjort, så tack än en gång!

Under kvällen kom det hit lite folk och så blev det lite pizzabak och lite surrande vilket var riktigt trevligt faktiskt. Skönt att få göra något under dagarna iallafall!

Imorgon kommer det lite kompisar hit som jag ska möta upp på stan innan dom beger sig vidare mot Tallinn. Blir härligt att se lite bekanta ansikten också faktiskt, även fast alla här är jättehärliga. Nu ska jag läsa en stund, sedan sova. Här har ni min feta påse med godisråttor! Och en bild på mig själv också såklart!


Mys i soffan!

Det gick bra för mig att ta mig in till Drottninggatan idag faktiskt. Behövde inte be om hjälp en endaste gång, utan klarade mig helt själv. Det tar sig sa mordbrännaren! Känns grymt skönt att kunna vara lite självständig och att faktiskt våga gå utanför lägenheten utan att vara rädd för att gå vilse.

Annars har det inte hänt så mycket alls idag. Vi har som bara myst på i soffan och nyss pressade jag i mig gårdagens godisrester som var kvar. Nu ska jag kanske se film om mitt sällskap orkar, annars blir det väl till att sova. Kan dock läska er genom att bjuda på en bild på min godispåse, hehe.


Min helg

Oj, sov gode mycket längre än vad det var tänkt idag. Dock har jag inte så mycket planerat, tänkte bara ta mig en sväng till Drottninggatan för skojs skull, så har inte allt för mycket planerat inför dagen.

Med mig är det bra, det enda som är fel med mig är att jag har haft ont i magen i några dagar nu, typ som magknip. Men min plan är att det ska gå över idag, annars får jag gå till Apoteket och köpa några tabletter eller något annat som hjälper.

I lördags så var det grillning och vindrickning som gällde med lite folk här i Stockholm. Det var riktigt trevligt och det var roligt att få träffa lite nya människor. Dock så for vi hem kring tolv då alla skulle ut tråkigt nog.

I söndags så såg vi på bio, det blev hunger games (för andra gången för min del), och den var lika bra den här gången som den var första gången jag såg den.

Nu ska jag dock slita mig upp från den allt för sköna sängen, här kan jag ju inte ligga hela dagen, hur sugen jag än är! Ska även försöka att komma ihåg att lägga upp lite bilder från systemkameran till er senare eftersom jag har rätt så många bilder på den som bara väntar på att få visas för omvärlden, hehe. Tills dess får ni ha en bra dag!


Så här klockan kvart i ett..

Oj, vad jag har känt mig emotionell på sista tiden. Får lite ont i hjärtat vad jag än kollar på, och jag som brukar vara så hård! Kollade på lite bilder på mina brorsbarn nyss och blev lite tårögd bara av att se på dom bilderna. Om jag skulle flytta hit skulle det definitivt vara dom som jag skulle ha svårast att klara mig utan, dom har liksom alltid varit det som har fått mig att hålla skenet uppe, dessa underbara små varelser.

Annars så längtar jag inte hem nästan någonting. Det är skönt att slippa Piteå eftersom Piteå verkligen inte är min stad, vi hör inte ihop. Så jag blir kvar här ett tag till, men när jag kommer hem kommer det första jag gör vara att besöka mina brorsbarn.

Vad händer annars här då? Fortfarande inte så mycket. Vi har lite sovsällskap här inatt så nu är vi tre stycken som sover här i lägenheten, mysigt värre! Imorgon ska jag fylla på mitt tunnelbanekort, sedan ska jag nog ut och göra stockholmcity osäkert, sedan har jag ingen aning om vad som händer på kvällen. Har säkert frågat tusen gånger "vad ska vi göra imorgon?" men har tyvärr inte fått något svar ännu så min rastlösa hjärna går på högvarv. Nu ska jag dock sova innan jag blir ännu känsligare, hehe. Bjuder på en gammal bild på mig och underbaraste Lurvet! Sov gott!


Pizzabak!

Idag har det inte hänt så mycket i vår lilla bubbla! Det enda som har hänt för min del idag är att jag har nött serien "once upon a time", som är en ny favorit bland alla de hundra serier som jag följer för tillfället, annars har det varit lite pizzabak och lite skräckfilm på schemat. Vi såg filmen "The woman in black" som var helt okej, men inte så läskig som jag hade hoppats på.

Annars har det som sagt inte hänt så mycket. Vi gjorde som sagt pizza och som jag hade roligt över att min pizza blev så mycket snyggare. Helst eftersom han var så kaxig och så säker på att min pizza skulle bli lika "orund" som honoms, men som han hade fel. Satt och skrattade åt bilden nedan i över en timme efteråt, men det är ju inte så lätt när man måste kavla ut degen med en Bailey's flaska, hehe. Nu väntar dock sängen för min del. Ska upp tidigare (vågar inte säga tidigt eftersom jag ska upp kring tio) imorgon och öppna för några personer som ska fixa upp några persienner i lägenheten. Så gott natt på er!

 


Jordgubbar och bio!

Blev en hyfsat lugn dag idag, vilket var mysigt. Vi bestämde oss för att köpa lite jordgubbar och sätta oss vid vattnet och mysa. Efter att vi suttit där ett tag for vi till Stureplan och såg The avengers på bio. Den var riktigt bra, så se den om ni inte redan har gjort det. Nu ska vi äta lite sen middag och sedan ska vi sova.

Imorgon händer det inte så mycket för min del, kommer nog stanna hemma den största delen av dagen, men en liten promenad hade jag iallafall tänkt hinna med. Här har ni lite bilder!


Gårdagen

Igår var vi på grönan och åkte en massa karuseller. Vågade till och med åka fritt fall, fast det var nog mest för att jag inte ville vara sämre än någon annan, hehe. Efter att vi varit det for vi hem, lagade taco och såg lite film, vilket var otroligt mysigt efter en ansträngande dag på grönan.

Idag har vi gjort american pancakes till "brunch", och resten av dagen är vi fortfarande lite osäkra på vad vi ska göra. Vi funderat på att fara till Ikea en sväng och kolla läget där.

Jag bloggar från mobilen nu eftersom jag ville lägga upp lite bilder och jag orkade inte föra över bilder från systemarn, så dom bilderna får ni sen. Här har ni mobilbilderna tills vidare.


Körsbärsträd!

Hellu! Jag lever ännu och har det otroligt bra. Har inte hunnit med att göra så där jättemycket ännu, men igår hände det däremot lite saker. Bland annat så åkte jag buss och tunnelbana helt själv, som jag var rädd att gå vilse, men det gick bra och med beskrivningen som jag fick var det rätt så svårt att gå vilse, så det gick gode bra. När jag kom fram så for vi och kollade på körsbärsträd som var i blom. Dom blommar bara en gång per år så det var riktigt fint att se. Annars så hände det inte så mycket. Jag har varit här sedan i tisdags och inte hunnit gå på affärer och fönstershoppa någon gång. Därför tror jag att jag ska bege mig ut själv idag också och uppleva shoppinglivet i Stockholm, hehe.

Jag har tagit lite bilder från igår, så tänkte att jag skulle bjuda på dom så att ni som inte är här iallafall skulle få se hur fint det var på bild. Så här har ni:

Självklart så var jag ju tvungen att vara med på bild!

Körsbärsträd!

Otroligt fint var det.


 

Ska även berätta för er att vi fick för oss att ha vattenkrig av någon anledning när vi kom hem på kvällen. Så jag fick byta om två gånger för att jag blev så blöt. Ska komma på något sätt att hämnas snarast möjligt, hehe.

Det där är min arga min.


Lite bilder från Valborgs.

Eftersom att jag i princip inte gör någonting just nu tänkte jag att jag skulle vara lite gullig och lägga upp lite bilder från valborg, det är ju alltid trevligt liksom. Dock så tog jag bara bilder på "förfesten" eftersom det kändes lite ovärt att dra runt med systemarn på en större fest. Men ni får helt enkelt nöja er med det ni får.

Jennifer var nog lite väl taggad skulle jag tippa på!

Magnus och jag! Orkade inte fixa till mig typ någonting eftersom jag var

svinigt trött.

I väntan på middagen!

Grillad kyckling med tillbehör!


Solen skiner!

Kanske ska meddela er att jag är i Stockholm nu. Solen skiner och allt är underbart! Synd bara att jag inte vet vad jag ska göra under hela dagen och vågar inte gå ut eftersom jag är rädd för att gå vilse. Det är ju trots allt mig med mitt lokalsinne som vi pratar om. Dock så får vi se om modet tar över senare, nu ska jag fortsätta ta igen de förlorade sömntimmarna som varit de senaste dagarna. Dock så tänkte jag att jag iallafall skulle bjuda er på en bild från i måndags. Se och njut!