Spanien imorgon!

Äntligen har jag packat klart! Eller ärligt talat var det jag som slängde kläderna på resväskan och Anton som packade ner dom så fint. Han är ju underbar! Anton har även slingat mitt hår idag och målat mina tånaglar, det roliga är att han var riktigt bra på det, kanske han har gjort det förr? Hmm..

Nej men hur som helst så är jag ju otroligt nervös inför morgondagen eftersom det blir första gången jag flyger och far utomlands och jag kommer bo hos en främmande kille som nog mest troligt inte pratar så mycket engelska, men det ska nog förhoppningsvis gå bra iallafall hoppas jag. Men nu ska jag gå och lägga mig med Anton i sängen och spendera våra "sista" timmar tillsammans, men vi får se om jag skriver någonting medans jag är i Spanien, det finns risk för det! Men annars så hörs vi väl när vi kommer hem, ha det bra!

Stressigt!

Ojojoj vilken stressig dag detta kommer bli! Nu är jag på skolan och vet inte vad jag ska göra, ska nog vänta tills Marina slutar och sedan gå ner på stan en stund eller någonting, sen ska jag väl till Anton och umgås med honom och när mamma slutar jobba åker jag med henne till Svensbyn för att duscha och byta om. Sen klockan 21.15 blir det bio med min syster Therese, och gissa vilken film? SEX AND THE CITY 2 ofcourse! Jag vet inte riktigt hur lång bion är, men när den är klar så ska jag och Anton fara till Carro i Pitholm där det vankas fest. Och ja, jag är rätt så stressad men det ska nog gå bra.

Har förresten inte ens börjat packa än och far till  Spanien på måndag, fast har inte fått resväskan än som jag ska låna av Therese utan den ska jag få idag, så får väl börja packa imorgon eller nå. Igår köpte jag förresten skavsårsplåster och ett nytt "solstift" som jag så fint valt att kalla det. Det är ett stift som är till främst för ansiktet men eftersom jag har pigmentfel så måste jag smörja in mig där istället. Om ni inte vet vad pigmentfel är så är det att jag inte har någonting pigment på vissa ställen, jag har som två små fläckar, en under armen och en på ryggen och då måste jag alltid smörja in dom när jag utsätts för sol eller nå. Intressant va?

Igår var vi förresten på "Killkväll" fast jag måste då säga att det var minst lika många tjejer där som killar. Fick en tubtop av Anton för 50:- från H&M så nu är jag lite mer laddar inför måndagen, hehe. Men nu ska jag gå och kolla om Marina har slutat, men tills vidare så hörs vi!

Sunday.

Dagen började med att jag och Anton vaknade kring 12.00 efter en kväll som blev inte blev som vi trodde att den skulle bli. Det var tänkt att vi skulle vara med lite folk men det blev alldeles för sent eftersom Anton ville att vi skulle hälsa på hos hans mor som kom hem från Mallorca i fredags så då for vi dit i tro om att vi bara skulle vara där ett litet tag men så blev det inte riktigt. Det var nämligen fullt av folk där så vi stannade lite för länge och fick i oss någon drink så vi bestämde oss för att stanna där resten av kvällen istället och det var ändå trevligt kan jag tycka. Kring 1.00 eller vad nu klockan kan ha varit så cyklade vi in till stan och käkade på big boy och efter det så for jag och Anton hem och sov igen.

Så dagen började ju då som sagt med att vi vaknade kring 12.00 och vi var som vanligt inte ens lite bakis. Så underbara Anton gjorde frukost på sängen och så satt vi där i sängen och mös och käkade frukost. Vilken man jag har! Iallafall så reste jag mig upp från sängen första gången kring 15.00 då vi bestämde oss för att fara och handla grönsaker och dipp och sen fara till Antons pappa och äta där, och sagt och gjort. Efter vi hade ätit kom även Tobbe och Mats till Anton och umgicks med oss ett tag fast efter ett tag bestämde vi allihopa för att fara hem till Svensbyn och se en film här, och det gjorde vi också. Som jag älskar söndagar ibland! Men nu ligger karln min och väntar i sängen så jag ska gå och göra honom sällskap. Men vi ses när vi ses! Godnatt!

..

.. Och förresten så vet jag att min design på bloggen är fucked up för tillfället och det beror på att min käre vän Marina har tagit bort sin blogg men vi ska fixa problemet så fort vi har tid!

Kom och hjälp mig!

Idag var det exakt två veckor sen jag uppdaterade och jag lovar att jag ska skärpa mig. För tillfället mår jag allt annat än bra, jag har fått en blandning mellan förkylning och magsjuka. Jag som aldrig är sjuk får allt på en gång istället, lyckat. Mådde jätteilla under skoldagen igår så for hem till Anton redan efter första lektionen. När jag kom hit så låg jag mest i soffan och såg på tv. Dock så fyllde Sandra (min syster) år igår så var ju tvungen att fara hem till oss och fira henne så då gjorde jag det fast fick knappt i mig nå mat eller fika. Senare på kvällen for vi tillbaka hit till Anton igen och sov över här och efter att ha vaknat x-antal gånger inatt av att jag hostat så är jag lite tärd. Annars mår jag ändå bättre idag förutom att det känns som om jag är 100 grader varm och svettas rätt så rejält.

Idag ska vi dessutom grilla. Hoppas bara att jag får i mig lite mer mat idag än vad jag fick i mig igår. Ska försöka övertala Anton att ta med sig hem mina vänner Ben & Jerrys, för jag behöver dom just nu. Kan förresten bjuda på en bild som Sandra (min brors tjej) tog på mig och Anton i lördags då hon fyllde år.


Kolla vad biff jag ser ut! Och Anton ser ju lagomt nöjd ut ;)


Update

Trots att vi somnade innan 23.00 idag så är jag otroligt trött och har hållit på att somna hela dagen. Det känns skönt att veta att jag är inne på näst sista lektionen iallafall måste jag medge. Gårdagen spenderades då med Anton och vi gjorde inte så mycket, bara tog det lugnt typ. Tror dessutom att det blir att vara med honom idag också, fast då kanske vi är med någon mer också, någon som är sugen?

Förresten ska jag försöka lägga in lite bilder sen ikväll, för det var ett tag sen nu känns det som. Men har inte fått så mycket gjort. Men jaja, nu ska jag försöka skriva lite här. Vi hörs!

Wiihoo!

Helgen blev otroligt trevlig och spenderades med otroligt trevliga människor! På valborg var vi då först hos mig i Svensbyn och käkade och sen bestämde vi oss för att fara in till stan och umgicks med lite folk där. Vi kom hem till Anton kring 3.00 någon gång. På lördagen så låg vi bara och degade först och jag hade lite ont i magen så orkade inte göra så många ryck men senare på kvällen så for vi ändå till Martin och såg lite film medans dom drack. Vi kom hem rätt så tidigt, kring 00.40 eller någonting sådant skulle jag tro.

Idag är jag dessutom på grymt bra humör! Imorse när jag vaknade var jag trött och hängig, men när jag kom till skolan och började skoldagen med att spika ett prov i företagsekonomi blev jag otroligt glad eftersom det är första gången jag har spikat ett prov tror jag. Det känns så otroligt bra!

Men nu ska jag försöka att plugga lite eftersom jag har mycket att göra. Men vi hörs när vi hörs!