En helg senare..

Idag har varit en av de lugnaste dagarna på länge. Dock så har jag ändå hunnit med att gå och panta, göra ett historiaprov, städa lite och ha besök av en vän. Annars har jag enbart spelat gitarr och slösurfat och knappt gått ut ur mitt rum. 

Nu ligger jag i sängen och kan inte sova på grund av att jag har googlat recept som jag ska laga i veckan. Har fullt av mat i både kyl och frys, så försöker bli av med den och handla så lite som möjligt vilket av någon anledning gör mig jättetaggad. Så nu kan jag inte sova, på grund av att recept på linsbiffar får mig att gå upp i varv. 

Annars har jag tagit det rätt så lugnt hela helgen. I fredags gick jag och la mig tidigt eftersom att jag gjorde högskoleprovet igår, och igårkväll åkte jag till Frida och såg skräckfilm. Mu ska jag försöka sova igen. Ha det gött.




Och jag tänkte i paniken, om jag bara korsar vägen är jag fri sen.

God kväll! 
Är precis hemkommen efter en trevlig bokklubbsträff hos Frida. Dock så dök bara hälften upp idag då 25 procent var i Piteå och de resterande 25 procenten hade mycket med skolan i veckan, men vi hade det trevligt ändå. 

Annars så har jag passat på att vara sjuk i veckan och mått väldigt dåligt, men utöver det och utöver denna ständiga trötthet så försöker jag att stanna positiv, vilket fungerar rätt så bra trots att jag spillde väldigt hett te på min mage idag. Bjuder på en av de fantastisk fina bilderna från kvällen. 


Kärleken skonar ingen.

Hello! 
Sedan sist har det hänt en hel del, saker som jag inte tänker gå in på. Däremot tänker jag berätta att jag flyttat till Sollentuna, fyllt 22 och lärt mig spela gitarr. 

Jag har hunnit med både det ena och det andra provat nya maträtter, träffat nya människor och fått smaka på en annan del av livet. Förra helgen var mina föräldrar här, då var vi på Ikea, flyttade möbler, åt fondue och njöt av vad Stockholm har att erbjuda under höstkvällarna. 

Ikväll ska jag laga mat och ha bokklubb med tre fantastiska människor som alltid ger mig lite mer ljus i vardagen.