Skola

Skolan har startat på nytt som dom flesta nog har märkt och det har ändå gått bra dom här två första dagarna. Sitter just nu i biblioteket och väntar på världens segaste pojkvän som tydligen slutar 14.50 fast han sa att han slutade 14.30 och jag slutade 13.00 så har väntat ett tag och nu är jag väldigt trött och less. Idag ska jag till körskolan på teoristart så kommer få lyssna på ännu mer surr och är inte så taggad på det idag tyvärr men det är ju förhoppningsvis i bara en timme så det går väl bra I guess.

Vad mer händer idag vet jag inte riktigt, ska väl ta det lugnt eller någonting. Måste även hem till Svensbyn och ladda upp ett nytt klädlager eftersom alla mina kläder hos Anton är smutsiga. Så ser dagen ut och nu har jag inte så mycket mer att skriva men vi hörs väl någon annan gång. Hejdå.


Bok + Coca Cola

Okej, läget är lite sämre på sjukdomsfronten. Utslagen som jag har i och utanför munnen har blivit större och varigare och jag vill knappt visa mig bland folk för att det ser så snuskigt ut. Hade även feber igår men dum som jag var så följde jag ändå ut med båten vilket nog mest bara gjorde läget värre (Feber + mens + kallt vatten som skvätter på en är ingen höjdare). Idag har jag haft en grym smärta i och utanför munnen och i och utanför halsen. Det känns seriöst som om någon har strypt mig, jag skriker nästan så fort någon rör min hals så det är ett riktigt rejält virus jag har råkat ut för och ändå tycker mina föräldrar att jag ska jobba imorgon. Men jag kommer absolut inte jobba imorgon om jag mår likadant då som jag mår idag, vilket jag mest troligt kommer göra som det ser ut nu.

Skickade nyss iväg Anton att vara med några kompisar så att han slipper ligga hemma med mig i sängen hela kvällen och lyssna på mitt klagande, hehe. Nej, men jag får spendera kvällen med en bok och en cola istället tills han kommer hem. Jaja, det är så läget är nu, vi hörs när vi hörs!

Virus i kroppen

Jag ligger halvdöd i min säng för tillfället tack vare ett dumt virus som just nu befinner sig i min kropp. Inatt vaknade jag ett x-antal gånger av att jag hostade och för tillfället kan jag knappt äta fast mat eftersom det då känns som knivar i min hals och det här med att andas genom näsan är ju inte ens att tänka på. Och om det här inte vore nog så har jag även fått blåser i och runt om munnen som svider. Har ringt till vårdcentralen idag och dom sa att det var bara för att jag har fått nå virus och att jag ska borsta tänderna efter varje gång jag har ätit och hålla munnen ren.

Så då kan man ju tänka att jag verkligen inte borde röra mig ur sängen idag, men Linus ringde och frågade om vi ville ut och åka båt med dom ikväll så jag blev faktiskt sugen på det. Kanske om jag tar med mig en stor termos med te och honung och kryper in i några filtar så kanske jag klarar av kvällen, för jag är för rastlös för att bara ligga hemma i sängen en fredagskväll, hur sjuk jag än är, och hur bra Anton än tar hand om mig..

Ska förresten berätta lite om veckan. I onsdags fyllde min syster Jennie år så vi for till hennes mammas (vi är halvsyskon) stuga och firade henne där och det var oerhört trevligt med mycket trevligt folk. Igår så var jag med Jennifer och Sara en stund och det var väldigt mysigt att bara få vara vi tjejer någon gång men samtidigt som jag var med dom fick jag ett sms av Anton där det stod att jag skulle möta honom utanför Thai Garden i stan 16.25 och sagt och gjort. När jag stod där utanför så kom Anton med en röd ros och bjöd mig på middag på thai garden då, han är lite för underbar ibland den grabben! Vi for även och shoppade litegrann i stan och mös på när vi hade ätit färdigt och sen for vi en snabbis och hälsade på Antons farmor i Bergsviken och när vi ändå var i Bergsviken passade vi på att köpa med två paket Ben & Jerrys, den perfekta medicinen när man är förkyld! Hehe. 

Som avslutning på detta inlägg ville jag bjuda på lite bilder från Jennies födelsedag, men eftersom jag nu sitter vid min bärbara dator och har bilderna på den stationära så får vi ta det någon annan gång. Nu ska jag vila och hoppas på att bli frisk snart.


Armband

Jag vet att det var länge sedan jag skrev eller la upp bilder på armband, men här kommer två stycken armband som jag blev riktigt nöjd med!


En silverkedja med en mockarem, 50:-

En flätad läderimitation med ett smycke där det står "passion".40:-