Idag blir en stressig dag!

Min farbror/chef ringde nyss och väckte mig. Min första tanke: jag har försovit mig! Men tack och lov var inte läget så, han ville bara att jag skulle börja lite tidigare, så nu sitter jag och stressdricker en smoothie bestående av turkisk yoghurt, lättmjölk, hallon och banan, gode smarrigt! Dock ska jag hinna med att fara förbi Jennifer och lämna en resväska eftersom det blir Stockholm för min del imorgon, och så ska jag även förbi mormor och lämna bilen.

Igår fyllde förresten Jennifer år vilket firades med alldeles för mycket fika och med grillmiddag. Kan medge att det var otroligt gott!


Forever alone?

Just nu känner jag mig helt slut! Både jobbardagarna idag och igår har gått jättebra, men det har varit otroligt mycket folk så har fått vara igång hela tiden, vilket bara är roligt. Dock så har jag inte känt av att jag har varit trött någonting, vilket också är superbra förståss, men det leder då till att jag förvandlades till en zombie nu när jag kom hem istället. Känner mig som en av världens tragiska människa!

Att jag just har avnjutit min middag (som bestod av rester ätna ur en matbox) i ensamhet framför datorn gör inte saken bättre. Fast är man seg så är man så det är ju inte så mycket mer som man kan göra åt det. Dock så tror jag att jag snart ska fara förbi Victor en sväng där det är lite party och säga hej i alla fall. Sen blir det hem och sova. För imorgon vankas det ännu mer jobb! Och så ska jag upp tidigare eftersom jag ska mot Luleå. Gah. Jaja, nu ska jag föna mitt nytvättade hår och slänga på mig lite mascara, och efter det ska jag fara en sväng. Ha det gött!

Vad har hänt med mig?

Idag vaknade jag före väckarklockan ringde av någon anledning. Jag vet inte om det är bra eller dåligt med tanke på att jag inte kunde somna igår heller och somnade kring 1.00 så hade väl behövt all sömn som jag kunnat få men, har sovit väldigt dåligt de senaste dagarna och vaknat flera gånger under nätterna. Så min kropp gör inte riktigt som jag vill nu för tiden men förhoppningsvis är det väl bara en svacka. Dock hoppas jag att den går över till inatt eftersom jag inte brukar klara så många nätter i rad med dålig sömn när jag ska jobba.

Efter jobbet idag ska jag försöka att hinna förbi Magnus en sväng som idag fyller år. Dock så är det osäkert ännu om jag tar mig ända till Degeränget från stan, men det brukar allti ordna sig på ett eller annat sätt. Nu ska jag dock fixa det sista innan jag far så att jag är klar när skjutsen kommer. Önska mig lycka till!

Jobb fem dagar i rad!

Jag glömde nämna att jag har fem stycken arbetsdagar på rad nu att se fram emot. Det känns sjukt roligt faktiskt eftersom jag slipper jobba själv och eftersom jag ska dema på både Coop och på Kvantum. Torsdag, fredag och måndag blir det på Coop här i Piteå så då är det bara för er Pitebor att komma och hälsa på. Och på lördag och söndag ska jag vara i Luleå på Ica Maxi. Synd bara att det inte är allt för ofta annars som jag får jobba med det här (eller med något annat heller för den delen). Men hur som helst så är ni välkomna att titta förbi, för det är alltid trevligt att få småprata lite!

Lite bilder från i lördags!

Sitter och kopplar av med en kopp chaite för tillfället. Kom nämligen just in från en promenad i det fina vädret. Så även jag fick se solen idag! Dock så känns det redan som om jag har fått fler fräknar nu igen, det är gode roligt att så fort jag är ute i solen kommer mina fräknar fram. På sommaren ser jag nästan smutsig ut i ansikten på grund av alla fräknar, men det har väl sin charm också antar jag.. Vem vill inte se smutsig ut liksom? Hehe.

Har även hunnit med att tvätta några maskiner och städa badrummet idag, så det känns som om jag har fått riktigt mycket gjort vilket är skönt, och så har jag dessutom ringt de där viktiga samtalen också som jag pratade om, och självklart var det inte lika jobbigt som jag förutspådde att det skulle vara.

Så nu är jag på väldigt mycket bättre humör, och därför tänkte jag att jag skulle bjuda er på lite bilder från Jennys födelsedagsfest. Så här har ni fina människor:

Världens gladaste tjej?

Kortspel på hög nivå! Födelsedagsbarnet till höger!

Musiktävling! Behöver jag ens tillägga att vi vann? ;)


Vi hade iallafall tur med vädret..

Idag har jag mycket småsaker att göra som jag egentligen inte vill göra vilket leder till ångest, ångest, ångest. Usch! Jag önskar att jag bara kunde njuta av det fina vädret som alla andra men istället är jag fast i Svensbyn som vanligt och måste göra mina tråkiga/jobbiga småsaker som inte går att skjuta upp! Dock så går dom tack och lov gode snabbt också, men anyway. Därför får någon som är i närheten av Svensbyn jättegärna komma förbi en sväng och säga hej, jag behöver sällskap just nu!

Tror jag hursomhelst ska börja med att duscha av mig, det brukar alltid lugna nerverna litegrann. Sen kan jag ringa mina samtal som ska ringas (har lite fobi mot att ringa samtal vilket är gode konstigt eftersom jag har varit telefonförsäljare?), så vi hörs när vi hörs kära vänner! Njut av den fina dagen!

Monday.

Idag har varit en seg dag för min del. Har inte fått någonting vettigt gjort. Dock så ska jag strax iväg för att träffa lite vänner så då kommer det bli bättre tror jag. Har som ingen energi alls kvar efter helgen, hehe.

Har även tagit en massa bilden från i lördags vilka jag dock inte har hunnit lägga in i datorn ännu, men kanske kan göra det senare ikväll då jag kommer hem igen, det vill säga om jag kommer ihåg och orkar. Är ju som sagt lite seg. Kan i alla fall så kan jag skriva ett till inlägg till er senare så får ni veta mer om min helg och hur den har varit. Ha det bra tills vidare då!

On-off-on-off.

Idag är jag lite halvt aktiv. Jag har fått ryck då jag har till exempel dammsugat, lagat god mat och diskat vilket ju är superbra. Dock så har jag suttit mig ner och sett serier emellanåt eftersom jag helt plötsligt kände att jag tappade energin. Det gick någon timme och energin kom tillbaka igen för att försvinna ett tag senare. Det är ju dock bättre än att jag bara är off idag men hade gärna haft ännu mer energi. Hoppas på ett sista ryck innan mina föräldrar kommer hem så jag kan göra lite mer nytta.

Nu sitter jag i alla fall och dunkar musik i mitt tomma hus eftersom det är ett måste när jag städar. Musiken måste ju liksom höras över dammsugaren! Jag undrar hur det kommer att gå när jag skaffar lägenhet.. Hehe.

Klockan halv sex idag så märkte jag att mina föräldrar fortfarande inte var hemma, så jag ringde dom och dom påminde mig om att dom skulle på middag hos min farbror vilket jag självklart hade glömt. Så då bestämde jag mig för att slänga ihop lite mat själv. Så jag bestämde mig för att göra kycklingwook med de få ingredienser jag hade och den blev då riktigt supergod!


Nattinlägg om allt möjligt..

Usch, vad jag gör vaken nu egentligen? Jag borde verkligen sova, men ibland är det ju bara så att man har för mycket i tankarna för att kunna slappna av ordentligt. Och i stundens hetta kom jag alltså på att det var ett bra dag sedan jag skrev någonting vettigt här på bloggen.

Anledningen till varför jag inte har skrivit på ett tag har jag ingen aning om, för saker har ändå hänt även fast ingenting som har förändrat mitt liv har hänt så har jag gjort mycket vettigt de senaste dagarna som att till exempel umgås med fina vänner, städat och idag har jag faktiskt färgat min systers hår.

Så jag har väl helt enkelt inte haft lust, för så kan det faktiskt också vara ibland, även fast jag inte har fallit ner i någon av mina "deppgropar" som jag har ibland (när det händer så tappar jag alltid blogglusten) så kan det faktiskt vara så att man bara inte har lust. Det är tråkigt när det händer men det är ju samtidigt bra att jag inte känner mig tvingad till att blogga.

Så, vad ska jag skriva om här nu då? Jag kanske kan skriva lite om saker som gör mig besviken och ledsen som ett sätt att koppla av. Jag hatar när människor förändras som verkligen inte behöver förändras, helst när det är till någonting sämre. Fast det viktigaste är ju och för sig att dessa människor som går igenom någonting sådant är nöjda med sig själva. Fast hur kan man vara nöjd med sig själv när man gör illa människor med avsikt? Det är gode svårt för mig att förstå eftersom jag försöker att aldrig såra människor med avsikt och sårar nästan hellre mig själv. Dock är detta en gode dålig egenskap för mig eftersom jag undviker att berätta saker för folk som jag vet skulle såra dom. Det har även gjort att jag har varit med om relationer där jag har varit kvar mycket längre än vad jag velat just för att jag varit rädd för att såra människor. Dessutom har det ibland varit så att jag har haft svårt att säga nej från början, vilket har lett till att det till slut har känts som om det har varit för sent för mig att dra mig ur från vissa saker.

Dock så har jag utvecklats otroligt mycket på det planet, fast jag undviker fortfarande att såra människor så mycket som det går, men nu tänker jag främst på hur jag mår, och om jag mår bra med en person försöker jag få denna att må så bra som möjligt också. Om jag däremot misstrivs med en person så provocerar jag (vilket är någonting jag gör med de flesta från början bara som ett test från tidigare misslyckanden) otroligt mycket bara för att denna till slut ska bli less mig.

Usch vad personlig jag blev nu! Men det är ju vem jag är och någonting som jag tycker är roligt att skriva om. Och det kan dessutom kanske bara vara bra för folk att veta. Det jag ville få sagt med detta var i alla fall att man inte ska såra människor om det går att undvikas. Gör det inte med avsikt i alla fall. Visst, man kan tycka att någon har på sig en jätteful tröja (eller någonting liknande), men då behöver man inte säga det till denna. Man behöver ju inte heller ljuga, men man behöver ju i alla fall inte säga: - Fan vilken ful tröja! Eller liknande.

Så nu hoppas jag att jag har gjort världen lite bättre. Nu ska jag däremot sova och jag hoppas att ni får sova riktigt gott!

En sista sak som jag vill säga är tack Marina för att jag fick prata på om alla mina bekymmer med dig, du är en bra vän och det är roligt att kunna prata med dig på det sättet. Kram på er alla! ♥

Love Story



"Romeo, save me, they try to tell me how to feel
This love is difficult, but it's real
Don't be afraid, we'll make it out of this mess
It's a love story,baby, just say yes"

Slö söndag.

Det är konstigt att även fast man rensar ut hur mycket kläder som helst ur sin garderob så verkar det inte bli mer plats. Jag har så pass mycket kläder just nu att om jag tvättar all tvätt på samma dag så ryms inte alla mina kläder i garderoberna. Och ändå känns det som om jag aldrig har någonting att ha på mig.

Hur som helst har detta varit en väldigt lugn söndag. Jag har inte gjort många ryck utanför mitt rum. Däremot kom Magnus förbi en sväng så då hann jag med att umgås lite med honom, bjuda på muffins och spel tv-spel. Annars har jag nog mest legat i sängen och sett Glee.

Imorgon har jag däremot planerat en lite aktivare dag då städning och annat står på schemat. Brukar fort börja må dåligt med mig själv om jag inte får någonting vettigt gjort.

Tänkte även bjuda på lite bilder från gårdagen som blev supertrevlig och superlyckad, hade en riktig toppenkväll med alla mina fina vänner!

Lite förfest!

Ett av födelsedagsbarnen!


Dricker vin ikväll.

Trots att jag hade världens underbaraste dag igår så kunde jag inte somna på natten. Jag låg och vred mig, hade ångest och vaknade tusen gånger när jag väl hade somnat. Trots detta så blev jag väckt 11.00 "imorse" (vilket är gode tidigt för mig) och valde att inte somna om. Istället gick jag och gjorde en rejäl frukost bestående av smoothie och macka, vilket genast fick mig piggare. Har även hunnit med att deklarera idag och nu väntar jag bara på att Sara ska komma så att vi kan börja bege oss mot stan och fixa oss m.m. Ser grymt mycket fram emot kvällen och jag tror att det kommer bli en otroligt bra dag. Men samtidigt ska man aldrig ha för höga förväntningar, för då är det ofta någonting som inte går som man vill.

Kom även på att jag och Marina faktiskt tog lite fina mobilbilder igår när vi var ute och gick, så tänkte bjuda på en av dem bara för att ett inlägg blir SÅ mycket roligare med bilder. Så, ses vi i dimman ikväll?


Det roligaste är nog att mobilen speglas i våra solglasögon, hehe.

Fredagen.

Har haft en helt wonderful kväll med Sara och Bea ikväll alltså. Det började med att Sara ringde mig kring 19.00 och sa att vi skulle på konsert 20.00, så det blev att stressäta och göra sig klar i rekordfart. Konserten var oerhört bra och dom var väldigt duktiga och var verkligen inga amatörer. Efter konserten bestämde vi oss för att fara på Nodo för att dricka lite kaffe (te för mig) och mysa på. Där var vi till strax innan 22.00 då vi bestämde oss för att gå på Challenge och dricka vatten och stöta på odrägliga människor, vilket vi gjorde! Vi hann nämligen inte vara där så länge innan en 70-årig man kom fram till oss och sa att vi fick 300 :- var om vi följde med honom alla tre. Detta var då ingenting som vi nappade på utan vi nobbade honom gode direkt, hehe. Detta ledde då till ett väldigt gott skratt, men man blir ju glad av att man är uppskattad av någon i alla fall.. ;).

Vi bestämde oss dock för att fara hem kring 00.30 eftersom pensionärerna började bli lite trötta. Jag fick ont i huvudet, Sara blev supertrött och Bea fick ont i magen. Kan även tillägga att vi allihopa var nyktra. Så sammanfattningen av kvällen är att jag nog inte kunde ha haft en bättre kväll, så tack mina underbara vänner för en lika underbar kväll! Två hela bilder togs under kvällen och dom ska ni självklart få!


Sara och Bea på Nodo.

Jag och Sara på Nodo.

Första dagen av resten av mitt liv.

Usch, är fortfarande på dåligt humör! Vet inte varför jag blir så här när jag har haft världens bästa dag, säkert bara många tankar som cirkulerar. Har försökt att skriva av mig lite, vilket brukar hjälpa, även fast jag hatar att skriva saker som jag inte kan dela med mig, dock så finns det ju saker som är way to privata för att skriva till exempel här på bloggen, därför brukar jag alltid skriva ner en låttext eller någonting istället som beskriver hur jag känner.

Hur som helst så gör all den här ångesten som jag känner just nu att jag inte vill sova, eftersom jag vet att om jag lägger mig ner i sängen utan att göra någonting alls överhuvudtaget så kommer det bara bli värre. Dock så har jag tagit fram en diktsamling som jag kan läsa i tills jag blir trött nog för att somna, så jag hoppas att det går vägen.

De senaste timmarna har jag sysselsatt mig själv med att rensa ut lite i mina garderober och i mina lådor, så har slängt lite saker och rensat ut lite kläder m.m. Kände ett behov av att jag var tvungen att rensa ut lite av mitt gamla liv. Imorgon börjar nämligen mitt nya liv. Vilket jag ska börja med smoothie eller eventuellt havregrynsgröt i fall att vi inte har nå yougurt eller annat virke. Sedan ska jag städa mitt rum och kanske hänga upp lite tavlor m.m. och efter det ska jag söka ännu mer jobb så att det ordnar upp sig för mig någon gång. Så, idag är första dagen av resten av mitt liv.

Hann med allt!

Oj vilken bra dag jag har haft! Älskar när det väl är lite fart på min annars så tråkiga och ohändelserika vardag. Jag fick låna bilen så hade tillgång att göra alla de saker som jag hoppades hinna med. Så jag, Jenny och Johanna beställde hem sushi och satt och åt hos Jenny och skvallrade lite. Sen for jag därifrån kring 19.00 och for då direkt till Sara där vi firade henne med lite tårta och annat gott. Tog även lite bilder under dagen, dock blev det ju med mobilen som vanligt när jag är någon annanstans än hemma och ränner eftersom jag aldrig orkar bära med mig systemarn när jag ska ut och ränna en hel dag, men dåliga bilder är bättre än inge alls, right?

Nu sitter jag dock och försöker koppla av med en kopp te och musik på hög nivå. Känner mig väldigt uppe i varv, vilket dock kanske bara är bra eftersom det leder till att jag städar lite, men känner mig även lite orolig på något sätt, vilket kan bero på att jag känner att jag inte har så bra koll på mitt liv nu, vilket betyder att jag behöver jobb så fort som möjligt. Som jag hatar när jag har den här känslan. Jaja, här har ni i alla fall bilderna:


Världens godaste sushi!

Fina tjejer!

Mer fina brudar! Födelsedagsbarnet Sara var happy!

Saras syster Frida hade gjort en superfin och supergod tårta!

Fullt ös idag!

Nu ska jag förresten på stan en sväng, har mycket planerat inför denna dag! Ska bland annat hinna med att fira bästa Sara som idag fyller 20, sedan ska jag även försöka att hinna med en Suschimiddag men Jenny och Johanna. Det är vid sådana här tillfällen som jag verkligen önskar att jag hade en bil (och pengar som jag kunde tanka för, hehe) Men jag får försöka ta mig på bästa sätt så får vi se hur det går. Men nu ska jag gå och tjata på min mor om att det börjar bli dags att fara mot staden.

Webcambild ♥


Red velvet cupcakes

Igår var jag med Marina och vi bestämde oss för att baka Red Velvet cupcakes, vilket är de godaste cupcakes som jag har smakat. Dom blev väldigt lyckade och jag har hunnit med att pressa i mig gode många. Det enda som blev lite "fel" var väl att frostingen blev lite rinnig och man kunde inte sätta på allt för mycket på cupcakesen, vilket man ju för sig inte ska ha heller på dom här, men lite till hade inte varit helt fel! Om ni vill ha receptet så hittar ni det här.

Baka, baka, liten kaka!

Frostingen och smeten!

Vi tjuvsmakade en hel del!

Och till slut blev resultatet detta!


Harry Potter

Har haft en mysig kväll som spenderades med lite fina människor och med den unga versionen av Harry Potter! Som man får åldersnoja när man ser dom filmerna och inser att det var faktiskt tio år sedan man såg den första av dom. Men fortfarande är dom lika bra, och jag väntar fortfarande på att det där brevet ska komma som säger att jag är intagen till Hogwarts, men inte har det kommit än! Den måste nog ha kommit bort med posten, hehe.

Nu ligger jag i alla fall i sängen och ska sova alldeles strax, tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg till er så att ni vet att jag lever. Har också hunnit med att få lite nytta gjort sedan jag kom hem, har nämligen startat en tvättmaskin och stoppat in lite kläder i mina garderober, så nu går soffan att sitta på igen, tack och lov! Fick även ett oerhört starkt sug av att tillverka någonting, så jag bestämde mig för att virka lite till ett avsnitt av Sons of Anarchy, vilket var väldigt stimulerande när jag inte har hållit på med varken stickning eller virkning på superlänge. Dock hann jag inte klart, men det förväntade jag mig inte heller att jag skulle göra.

Nu ska jag däremot sova lite, är väldigt trött och det är bara min vanliga dos av adrenalin som jag alltid får på nätterna som håller mig vaken, så det kommer nog bli så att när jag lägger ner datorn och sluter ögonen så kommer jag nog somna gode snabbt. Så god natt på er och så får vi höras imorgon eller någon annan dag! Puss och kram mina fina vänner och icke vänner!

Sliten söndag

Idag är jag supertrött och hängig, och då kanske ni tänker på att det beror på att jag drack igår, vilket jag gjorde, men jag är inte bakis! Tror snarare att det beror på lite sömn och på min förkylning som vägrar att ge med sig.

Hur som helst är jag hos mormor nu som har bjudit på påskbord, vilket var supergott! Dock så tror jag att jag ska fara hem en sväng snart och vila upp mig. Tänkte även bjuda på lite bilder från igår om jag lyckas lägga upp från mobilen. Här har ni:


Långfredag

Hej och glad påsk på er alla! Idag är det en helt underbar dag ute och jag har hunnit varit ute en liten sväng och kollat läget. Denna fredag kommer nog främst spenderas med min familj eftersom papi fyller år idag och alla ska komma hit och fira honom med lite god mat med mera. Senare på kvällen kommer jag däremot säkert ränna iväg någonstans.

Jag vet att det var ett tag sedan jag skrev, men det har inte hänt så mycket i mitt liv den här veckan, så det har inte varit så mycket att skriva om. Igår jobbade jag med att dema på Ica i roknäs där jag skar upp korv och allt möjligt för fulla muggar, vilket gick bra. Senare på kvällen for jag förbi min syster där vi såg Big Brother och någon konstig komedi som var bra vilket konstiga komedier brukar vara. Nu ska jag däremot börja göra mig klar och gå ner och överraska papi med hans födelsedagspresent som han inte har fått än, hehe. Ha det bra och ha en bra påskhelg!

Spännande!

Hade tänkt att lägga ut en recension på BOKEN hungerspelen, men tror att jag väntar med att se filmen (vilket jag ska göra ikväll) och skriver ett inlägg där jag jämför filmen och boken lite istället, det kan väl kanske vara lite intressantare? Helst eftersom jag läste dom så nära på varandra. Så då har ni någonting väldigt intressant att se fram emot. Nu ska jag stiga upp från sängen och göra mig klar inför dagen som väntar. Så vi hörs kanske senare ikväll eller imorgon. Ha det bra tills vidare.

Nail art.

Har haft en mysig kväll med Sara som sällskap. Hon har varit och köpt en bil i Boden idag så då kom hon hit och visade upp den och så passade vi även på att fara förbi Jocke och Jennifer i deras lägenhet och säga hej en sväng. Efter att vi varit där så for vi tillbaka hit till mig och såg Djurkyrkogården, så nu sitter jag här och darrar av rädsla för mig själv.

Eller, så mycket darrar jag väl inte eftersom jag ändå lyckades måla mina naglar på ett lite roligare sätt. Jag har alltid velat kunna göra naglarna lite roligare med mönster m.m. men har självklart alltid misslyckats när jag väl provat. Men nu insåg jag att jag bara behöver något tunnare att måla med så jag tog helt enkelt en spetspenna och provade att måla ett litet hjärta på vardera nagel på vänsterhanden. På högerhanden blev det dock lite svårare att måla så där blev jag lat och gjorde bara en prick istället. Men jag blev gode nöjd med vänsterhanden i alla fall.

Självklart har jag tagit en bild på detta, både med systemarn och med mobilkameran, men eftersom det verkligen syntes hur risiga mina naglar är (vilket dom alltid är den här årstiden) med systemarn så får ni nöja er med mobilbilden som i alla fall visar lite hur det blev. Och kan även tillägga att jag inte biter på naglarna, men eftersom dom blir så tunna under vintern så måste jag ha dom korta den mesta av tiden. Intressant att veta va?

Som "underlack" har jag ett mörklila nagellack och hjärtarna är målade

med ett glansigt vitt nagellack.


Skönt med en nykter helg!

Nu har jag fått sova ut efter två dagar då jag somnat alldeles för sent. Igår hämtade jag mina föräldrar så kom i säng först kring 4.00 och lyckades somna hyfsat fort i alla fall vilket var skönt eftersom inte fredagens sömnlösa natt upprepades. Dock så somnade jag ju bara en timme senare då men det jobbigaste är ju att inte kunna somna, inte hur sent man somnar.

Gårdagen var väldigt mysig. Det började med att jag och Marina satt på Nodo och drack lite te och fikade och bara skvallrade lite som vanligt. Efter att ha suttit där i någon/några timmar så bestämde vi oss för att gå en liten promenad. Vi gick runt hela staden (vilket dock inte blir så långt i Piteå men..) och tillbaka igen tills vi började frysa rätt så rejält. Efter att vi gått lite så for vi hem till Svensbyn där vi såg lite filmer och käkade popcorn.

Det har varit superskönt att få vara nykter en helg även fast jag har varit lite uttråkad emellanåt under de tillfällen då jag inte har haft någonting att göra. Men då har jag istället kommit på saker att göra och jag har fått trevligt i alla fall. Jaja. Nu ska jag försöka få någonting vettigt gjort den här söndagen eftersom jag inte fick någonting gjort igår eftersom jag fastnade i en bok och bara läste. Ha det gött!