Trött, tröttare, tröttast!

Idag är jag så trött, jag är lite piggare än igår och mycket piggare än i förrgår, men jag är ändå väldigt trött. Har haft den här förkylningen i över två veckor nu, men den vägrar försvinna. Blir dessutom inte bättre av att jag är ute och fryser varje dag, så jag är glad att vi har haft planeringsdag idag och ska ha det imorgon också. Det är jätteskönt att vara ute varje dag när man är helt frisk men annars, not so much. 

Idag har vi då planerat, ätit, snackat, ätit och planerat. Är alltid så fantastiskt god mat på våra personalmöten. Nu har jag slängt in några kycklingklubbor i ugnen till dagens middag, sedan ska jag duscha och hoppa i säng. Här har ni en bild på dagens lunch! 




Sunday, bloody sunday.

Ännu en helg har passerat. Denna helg har jag försökt ägna mig åt att ta det så lugnt som möjligt. Det enda livliga jag har gjort var att vi var hos Carro och Rasmus igår och drack lite drinkar och spelade lite spel, men vi for hem därifrån strax efter 23.00. Idag har jag tagit mig en promenad till affären där jag handlade lite. På vägen dit gick jag förbi återvinningen och en klädinsamlingscontainer som jag lämnade lite kläder i, men förutom det så har vi nog mest suttit framför tv:n och äter gott. Men sådana söndagar får man ju också ha ibland! 

Annars händer det inte så mycket just nu, fick hem några paket i fredags med saker som jag har beställt, bland annat en dator, ett par Ray-ban's och lite kläder som jag bara var TVUNGEN (hehe) att ha tills när vi ska fara till Egypten. Nu ska jag stänga mina blå så hörs vi när vi hörs! 







Ser fram emot detta år!

Hellu! Nu är jag tillbaka i staden med stort S. Det känns väldigt vemodigt, jag har längtat hem son tusan, fast hade gärna haft Adrian med mig men han stannar uppe en vecka till. Igår hade vi ett fantastiskt mysigt och lugnt nyår. Vi spelade spel, åt god mat och njöt av varandras sällskap.

Jag har sett fram emot 2014. Det känns som om detta kommer bli mitt år eftersom att det var så många dåliga och tråkiga saker som hände förra året, men utan motgångar kan man ju inte ha det bra heller. Dock så var ju inte allt dåligt som hände förra året, jag fick ju ett nytt jobb som jag verkligen trivs med och om inte min chef hade varit ett svin på mitt första jobb här i Stockholm så kanske jag fortfarande hade varit kvar där. Fast det tvivlar jag på, men man vet ju aldrig. 

Så, imorgon vankas det jobb. Dock korta dagar både imorgon och på fredag, så det blir skönt med lite mjukstart. Jag har legat i sängen från 20.30 nu men har inte kunnat somna. Har hunnit läsa lite, må illa lite och sett ett Once upon a time-avsnitt. Jag ska försöka göra någon sammanfattning av 2013 när jag har hunnit göra allt annat som måste göras här hemma, men tills dess får ni nöja er med mobilbilder från den senaste tiden. 

Mekke var nöjd med sin julklapp!

Lite julfin!

Vad är Piteå utan renar på vägarna?

Jag gick på klappjakt och fann en resa till Egypten! Puss på dig Adrian! 

Adrian brottas med Lurvet och Melkurius!