Pepparkakskonst

Var det bara jag som fastnade för "pepparkaksgranen" som är på startsidan för blogg.se idag? Den bara måste jag prova att göra! Var ju hur söt som helst och såg inte svår ut alls, men först och främst kanske jag och Anton ska börja med att göra klart pepparkakshuset som vi började med i torsdags så att vi får se hur det blir i alla fall.

Några av delarna till pepparkakshuset som Anton improviserade till!

(Bilden är tagen med min "kanon"bra mobilkamera)

 

Idag blir det jobb som vanligt på onsdagar, 17.00-21.00, så det ska nog gå bra. Tills dess ska jag bara ta det lugnt och se på serier tills Anton kommer. Ska även försöka att hinna med att gå på The bodyshop innan jag börjar eftersom dom har några bra klubberbjudanden där idag.

Men nu blir det serier som sagt!

Nattinlägg

Insåg att det var ett tag sen jag skrev igen så bestämde mig för att pressa in ett nattinlägg på schemat! Har varit vaken och hållit på med lite julklappar tills nu och jag lider ju tyvärr av den åkomman att när jag väl har börjat så kan jag inte slutat, vilket är på både gott och ont.

Helgen har varit bra. I fredags så var jag ej så pigg så det blev en lugn hemmakväll med thaimat till middag, vilket var väldigt mysigt. I lördags så var vi lite mer fullbokade. Det började med att jag steg upp tidigt för att gå på stan med Anton och Eva, tills jag fick reda på att Jennie tjuvkommit hem från Göteborg utan att förvarna och ville äta lunch med oss syskon, så sagt och gjort så lunchade vi tillsammans och for sedan förbi min bror en sväng. På kvällen så hann vi även med att bowla med Linus och Michaela så det var väldigt trevligt.

Idag har vi varit på julmarknad och på skylsöndag och bara myst på här hemma med adventsmys, så min helg har med andra ord varit ovanligt bra och mysig!

Men nu är det dags för mig att bege mig mot sängen så att jag också får lite sömn. Ciao!

Långhelg

Nu har jag tagit helg! Fast från och med nästa vecka börjar jag jobba hela veckor igen men kommer enbart jobba kväll måndag-onsdag, sen jobbar jag dag torsdagar och fredagar vilket känns skönt eftersom jag då kan hitta på saker på kvällarna också vilket jag känner att jag behöver eftersom jag har blivit lite rastlös den senaste tiden.

Snart ska Marina komma hit, och vi ska dricka te och virka ugglor vilket känns mysigt. När man är förkyld har man ju inte ork att göra några störra ansträngningar, så en kväll med tedrickning och virkning är precis vad jag behöver. Over and Out.

Godkväll, Godkväll!

Hejhej!
Har varit lite död de senaste dagarna p.g.a. sjukdom. Har nämligen blivit extremt förkyld igen, så förkyld att jag till och med har fått tillbaka mina fruktade munsår!!
Men trots detta har jag ändå varit och jobbat idag vilket faktiskt gick oväntat bra, det var bara i slutet som jag kände att min röst var på väg att krackelera så det var ju i alla fall skönt.

Annars har det inte hänt så mycket förutom att jag då har varit och noppat och färgat ögonbrynen vilket verkligen behövdes. Så tänkte bjuda på en bild av hur det blev innan jag kryper ner i sängen och myser med Fjanton.

Bilden är tagen när jag precis hade färgat dom så dom är inte riktigt så

mörka egentligen!


Pyssel

Tänkte bjuda på lite pysselbilder av vad jag har gjort i helgen:

Jag har gjort det här pannbandet till Lovis, fast som ni märker så blev även Melker sugen på att prova. Jag fick mönstret av Marina och bestämde mig för att prova på att göra ett svart till mig själv först, men efter ett tag så märkte jag att jag hade gjort fel så var tvungen att riva upp allt, och eftersom Lurvet har varit hos oss i helgen så bestämde jag mig för att göra ett till henne istället. Så resultatet blev alltså så här då!

 

 

Och så har jag ju även pratat om att jag skulle lägga upp bilder på julkorten som jag har gjort så tänkte passa på att göra det nu också när jag ändå skriver ett pysselinlägg!


Inspiration

Den här helgen blir nog rätt så lugn och skön. Har inte alls mycket planerat vilket bara känns skönt faktiskt. Dock så ska jag vara med Marina nu som ska hjälpa mig att sticka ett pannband! Det är alltid lika roligt att prova på att sticka någonting nytt.

Började förresten med julkort för några dagar sedan under en natt då jag inte kunde sova. Har inte bestämt mig om jag ska lägga ut någon bild ännu eftersom det inte blir lika stor överaskning för dom som får dom då, men samtidigt har jag ju aldrig lagt ut någon bild på något kort jag har gjort, och det är ju alltid roligt med inspiration, right? Så vi får se hur jag gör.

Men nu ska jag vänta på att Marina kommer och hämtar upp mig! Vi hörs väl mer i helgen förhoppningsvis!

Boka tider

Idag är jag trött, det blev en allt för sen natt igår tyvärr då jag har lite tvångstankar som sa att jag både var tvungen att sticka klart garnet och läsa ut boken samtidigt som jag spelade wordfeud på Antons mobil. Så passade på att ta mig en rejäl sovmorgon.

Jag börjar jobba kl 17.00 som vanligt och vet inte vad jag ska hitta på tills dess. Funderar på att cykla ner till Step in en sväng och boka ett massagepass, fick nämligen ett presentkort av Anton när jag fyllde år så det hade varit perfekt om jag hann med att boka in ett pass i veckan då jag inte jobbar på torsdag eller fredag. Ska även försöka att boka tid för ögonbrynsplockning och färgning då mina ögonbryn ser ut som en djungel för tillfället, men det hinns nog med.

Men nu ska jag gå och äta någonging!

Ville bara säga

Just nu är jag på ypperligt bra humör eftersom att det är gott bra på jobbet och eftersom jag får komma hem till en wonderful pojkvän som nog är en av de bättre.

Så det enda jag vill ha sagt med detta inlägget är att jag är glad över det jag har och att jag inte hade kunnat önska mig någon bättre!

 

Så är det!


Bara om min älskade väntar


Om inte stan har öppet får plånboken lida..

Idag var det tänkt att vi skulle gå på stan, men det var innan vi kom på att idag är det faktiskt en röd dag, så det enda som har öppet är gallerian vilket gjorde att det inte kändes så värt att fara in till stan. Så istället satte jag mig framför datorn och gick in på Hm.se där jag råkade beställa lite saker bland annat dessa mysiga skor:

Har velat ha ett par liknande skor länge så det kändes som om det äntligen var dags för mig att beställa hem ett par. Även några andra saker råkade jag klicka hem, men dom får ni se senare!

Idag ska vi äta middag från Thai Garden som nog har världens godaste maträtt som heter Pad thai, och annars blir det nog att ta det ganska lugnt för min del i alla fall, fast Anton funderade däremot på att ta sig någon öl, så vi får se hur det blir. Men nu ska jag gå och hoppa i sängen där Anton ligger och sover, hehe.


Onsdag idag va?

Sitter i min poncho som är mer lik en filt än ett klädesplagg och bara myser på. Känner mig fortfarande lite dålig i halsen men det borde nog gå bättre att jobba idag skulle jag tro. Annars händer inte så mycket mer idag, ska in en stund på stan innan jag börjar och möta Anton som har lovat mig att idag ska han faktiskt gå med mig på stan, så det blir trevligt även om det bara blir i 40 min, men alla stunder som jag hittar på någonting räknas när jag jobbar dom tiderna som jag gör.

Igår började jag och Anton se The walking dead, och det verkar som att alla har rätt när de säger att det är en riktigt spännande serie. Jag får nämligen inte se något avsnitt utan Anton, och det är första gången som jag verkligen inte får se någon serie utan honom. Kanske borde tjuvse något avsnitt ändå? ;)

Lite av varje

Hejhej! Idag är en sådan dag då jag är trött och hängig vilket inte passar så bra eftersom jag har varit och jobbat och haft ont i halsen, och tyvärr är det ju så att när man har ont i halsen så är inte mitt jobb så passande eftersom det är ett jobb där rösten ger alla intryck som kunderna får av en, så det har inte gått vidare bra för mig att jobba idag.

Hur som helst så började jag dagen med att se lite serier innan jag begav mig till Marina som bland annat hjälpte mig att virka. Och annars har jag som sagt varit och jobbat och nu har jag och Anton suttit och sett serier men tända ljus och choklad.

Min första virkning! (Även fast Marina gjorde det mest av den ;))

Lite tända ljus! Fick just en hjärtattack då Anton lyckades välta

ner en av dom, men som tur var så höll den helt och hållet!