Haloweenhelg

I helgen har det varit halloween och det firades med att vi hade afterwork med jobbet på fredagen och att vi hade gemensam halloween och födelsedagsfest för Jimmy på lördagen så jag har haft fullt upp hela helgen.

Båda dagarna var helt underbart roliga och det var länge sen jag hade det så trevligt. På fredagen fick kameran tyvärr inte följa med men det blev en hel del bilder från i lördags i alla fall.

Sara, johanna, jag och Jenny var i full gång.

Jag och Anton matchade i år igen!

Idag blir det nog en ganska lugn dag. Ska försöka ta mig ut på en promenad men förutom det händer det nog inte så mycket tills det att jag ska jobba kl 17-21. Anton har sportlov den här veckan och önskar bara att han kunde vara ledig någon gång så att jag kan vara med han på dagarna men den supereffektiva Anton har bestämt sig för att jobba hela veckan istället så även denna vecka blir ensam. Dock så ska jag jobba åt piteortens med att dema på Coop torsdag och fredag så då kommer det ju bli lite variation i alla fall och så kommer det bli skönt att få en vanlig arbetsdag och kanske hinna med att hitta på någonting på kvällen. Nä nu ska jag se lite serier, ha det gött!


Stannar nog inne idag

Idag sov jag alldeles för länge igen, men det blir lätt så när man vet att man inte har så mycket att göra under dagen och jag vill inte heller bege mig ut i det ruggiga vädret när jag inte har någon mössa eller någonting annat med mig som täcker öronen. Mina öron är grymt känsliga mot kyla och så fort det blåser det minsta så får jag jätteont i dom. Så idag stannar jag nog inne hos Anton tills jag far till jobbet.

Har ju i alla fall tvn och min stickning att underhålla mig med, så jag överlever nog.


Kvällskvisten!

Jag hann inte med att fara förbi min bror idag, vilket var tråkigt eftersom jag inte har någon mer möjlighet att hälsa på dom förrän nästa helg eftersom jag jobbar kväll alla dagar förutom fredagar då jag dessutom ska på begravning. Men istället blev det en trevlig helkväll med Sara och Jennifer där vi stickade, drack te och spelade bingolotto (tantvarning?).

Resten av kvällen har spenderats med Anton och en film, precis som jag vill avsluta söndagar, så jag är nöjd över hur denna helgen blev. Här har ni i alla fall lite bevis på gårdagen!

Jag, Sara och Jennifer igår

Jenny hade en supermysig längenhet!


Bakisdag utan att vara så värst bakis!

Det är långa mellanrum mellan inläggen nu igen så tänkte att jag skulle passa på att slänga in ett inlägg nu när jag ändå inte har någonting annat för mig.

Igår så var jag på tjejfest hos Jenny K vilket var hur trevligt som helst och det var riktigt roligt att få umgås med mina tjejer igen. Det blev dock en ganska tidig kväll för mig eftersom alla andra bestämde sig för att fara ut på krogen och jag hade absolut ingen lust att göra det så jag begav mig hemåt istället för att se en film med min boyfreind. Hade till och med med mig kameran så det blev en hel del bilder men eftersom jag sitter hos Anton för tillfället har jag ingen möjlighet att föra över dem, men om ni har tur så kanske jag kommer ihåg att föra över dom ikväll!

Annars så har det inte hänt så mycket, ikväll ska nog Sara och Jennifer komma förbi och umgås och så ska jag även försöka att hinna med att hälsa på min bror + familj eftersom det börjar bli ett tag sen, men annars blir det nog en relativt lugn kväll.

Ni ska i alla fall få en bild på en tavla på mig och Anton som jag målade för några veckor sedan eftersom det var så länge sen jag bjöd på nå bilder och det ser ju så tråkigt ut annars, så den blev så här!




En tom vecka

Bloggen har hamnat i andra hand igen under den senaste veckan, så tänkte att jag skulle passa på att slänga in ett inlägg innan jag far till jobbet.

Så mycket har inte hänt under dagarna. I lördags var jag med mina gamla godingar och drack vin, vilket var hur trevligt som helst men annars så har jag inte gjort så mycket mer i helgen. Igår var vi och åt middag hos Antons morbror vilket var hur gott och hur trevligt som helst.

Idag har jag inte gjort så mycket, har städat lite, hängt en tvättmaskin och sett ett avsnitt av Vampire diares, och nu ska jag då jobba som sagt. Så vi hörs när vi hörs!